GOTOWE!
Zrobiłem mapę CTF - War. Wszystko zrobiłem sam zrobiłem 2 wersje tej mapy. Polegają one na tym, że jedna jest większa od drugiej. Czyli jedna jest mała a druga duża. Nic się w nich nie różni poza właśnie tą wielkością. Zrobiłem 2 wersje, ponieważ mój brat powiedział, że ta mapa jest za mała. Prosiłbym o głosowanie, która wersja jest lepsza.
Nick: (Twoj nick)
Wersja (Duża, Mała)
Jakbyście jeszcze mogli to powiedzcie mi co by w niej zmienić. Co byście dodali co zmienili itd.
Oto link do pobrania:
Żeby się nikt nie czepiał to oto skan:
WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE
Tej mapy można używać tylko na serwerze naszego klanu. Chyba, że admin lub ja będziemy chcieli ją na innym serwie.
Aha i jakby co to w tą mapę pogracie sobie tylko z kimś na jakimś serwerze bo z botami raczej nie da rady. ;p
Użytkownik
Nick: Just Yupii =)
Wersja: Duża
Ocena: coś jest nie tak xD testowałeś te mapy? włączyłem obie i soldat po prostu przenikał przez mapę i spadał w dół i tak w kółko coś źle zrobiłeś.
Ostatnio edytowany przez Just Yupii =) (2011-06-26 20:59:53)
Nick: Cre@tiv
Wersja: hmmm duża ma więcej przestrzeni a mała szybciej się porusza także może duża.
Just yupi blood man chyba nie compilowal sobie tego także ja sam se compilowalem za pomocą polyworksa a potem gralem.
Blood zapomniałeś chyba compilować.
Skompilowałem tą mapę, bo chyba tylko idiota by nie testował swoich dzieł.
Ale chyba wiem o co chodzi ;p Bo ja dałem do rara moje nieskomilowane save przepraszam już to poprawiam ;p
Poprawiłem tam też jeden błąd a wodą. Teraz wszystko powinno ładnie działać
Oto skompilowana mapa:
Teraz wszystko powinno działać
PISZCIE CO BY POPRAWIĆ!
Skoro tak wam się spodobała 2 wersja postanowiłem ją poprawić graficznie
Oto link do pobrania
Ostatnio edytowany przez Blood-Man (2011-06-27 06:14:17)