Blood-Man Ty skombinuj skrypty jak możesz.Serwer postawie ja.Administratorami serwera klanowego będą: Ja Cre@tiv SWAT nad 4 sie zastanowie albo Vedi albo Gotenx.Poproszę również o złożenie podania do administrowania mojego serwera.
Wzór podania:
1)Imie
2)Nazwisko
3)Wiek
4)Dlaczego ty masz byc adminem na moim serwerze?
5) Opis(siebie)
NIESTETY NIE WYPALIŁO
Jak juz napisałem w temacie "Rangi". Proponuje wymyśleć kilka innych rang. Np. TeamGox - Mógłby na przykład dzięki tej randze zakładać nowe tematy i inne rzeczy. GOTOWE!
Proponuję także wybrać Jeden serwer nieużywany przez lub używany, który jest silny i byłby miejscem spotkań naszego klanu. Najlepiej by było gdyby był to serwer jednego z naszego klanowicza, ale jak już powiedział Sandalexx ten plan nie wypalił. To już chyba nie ważne
Moją kolejną propozycją jest zmiana tematu "Sandalexx/AWANS!!!" czy jak on się tam nazywa na "Awanse". W tym temacie pisałbyś nasze Awanse w tym także od Sandalexx'a . Dzięki temu nie będzie trzeba zakładać 100 tematów które będą wyglądać tak:
Sandalexx/AWANS!!
Blood-Man/AWANS!! itd.
A jeśli już to proponuję zrobić osobną kartę na tematy O nazwie Awansy i tam można by było pisać właśnie tak jak napisałem powyżej. (Chodzi o estetykę naszej strony, gdyż jeśli nie będzie zadbana to ludzie nie będą chcieli na niej przebywać.) GOTOWE!
Ostatnio edytowany przez Blood-Man (2011-06-23 15:08:32)
Użytkownik
Ja jestem za Vediusem, też uważam, że taki dział 'na luzie' przydałby się, by rozładować napięcie